Kонцертът на легендарния Philip H. Anselmo от Pantera се отменя

Концертът на легендарния вокалист на Pantera – Philip H. Anselmo в София, който бе планиран за 5 август 2022 и бе пренасочван от 2020 за 2021 и след това за 2022, няма да се проведе.

Oкончателно се отменя цялото му турне в Европа за 2022. Решението е взето от мениджмънта на артиста и се основава на продължаващaта несигурност в Европа и наложените ограничения при пътуване в Европа, плюс очакваните рестриктивни ограничения за провеждане на културни събития в цяла Европа поради нестихващата пандемия от Covid-19.

Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени по следните начини:
-Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат възтановени по сметките на клиентите, през които са платени.
-Билети, закупени от магазини На Тъмно, ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен и-мейл на pr@eventease.org със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин На Тъмно, както и информация подадена от клиента закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.
-Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени или с превод по банка, или изпратени отново с наложен платеж обратно към клиента. За целта е нужно клиентите да се свържат с организатора на и-мейл pr@eventease.org и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон.

Крайният срок за връщане на билетите е 28.02.2022.

Организаторите от EventEase и самият Phill Anselmo благодарят на феновете за проявената подкрепа, разбиране и търпение през тези близо 2 години и ги уверяват, че ще направят всичко възможно да има концерт в София, когато ситуацията в Европа позволи това да се случи.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.