Концертът на Eagle-Eye Cherry на 30 септември се отменя

Планираният за 30 септември в “Pirotska 5 Event Center” концерт на шведския музикант Eagle-Eye Cherry, се отменя, съобщиха организаторите от BGTSC.
След като шоуто веднъж вече беше пренасочено, заедно с турнето на певеца и китарист от пролетта за есента, сега става ясно, че концертът, при настоящата ситуация няма как да бъде проведен. След редица разговори с екипа на Eagle-Eye Cherry, предвид няколко важни фактора, взехме единственото логично, макар и нелеко решение, то да бъде отменено, се казва в информацията.
С турнето си тази есен и в началото на 2024 Eagle-Eye Cherry представя новия си албум „Back on Track” – първи за певеца от 5 години насам.
Феновете, закупили билети за концерта на Eagle-Eye Cherry на 30 септември в София, ще получат парите си обратно по сметките, от които са направили заплащането. Сумите за закупени от физически обекти билети, ще бъдат възстановявани на самите каси от където са закупени. Процедурата стартира в понеделник, 14 септември, и ще продължи до 20 декември 2023 година включително.
Благодарим за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство, пишат още промоутърите.
  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.