Kings of Leon пуснаха новия си албум Can We Please Have Fun

Kings of Leon издадоха своя девети студиен албум Can We Please Have Fun.

Записан в студиото Dark Horse в Нешвил и продуциран с новия сътрудник Кид Харпуун (Хари Стайлс, Florence + the Machine), проектът от 12 песни показва различна страна на Kings of Leon. Това е звученето на музиканти, обединени от една цел, освободени от всякакви очаквания, и вдъхновени от идеята за албума, който винаги са искали да направят.

Can We Please Have Fun – съдържание:
1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. Television
10. Hesitation Generation
11. Ease Me On
12. Seen

Kings of Leon пуснаха и официален видеоклип към новото парче „Nowhere to Run“. Бандата поема контрола над всички творчески елементи на този албум – от началото до края – движейки всеки един детайл от музиката до дизайна и нестандартните визуализации за всяка песен. Всички те са заснети изцяло от самите тях в продължение на два дни в Нешвил.

Издаденият по-рано водещ сингъл „Mustang“ продължава да се изкачва в радиостанциите седмица след седмица и отбелязва деветия Топ 10 сингъл за групата в Alternative radio.

На 20 юни Kings of Leon тръгват на глобалното си турне, което ще започне в Лийдс, Великобритания и ще продължи с още дати в Обединеното кралство и Европа.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.