King Gizzard & The Lizard Wizard идват в България за три концерта в Античния театър

Австралийската психеделик рок група King Gizzard & The Lizard Wizard идва в България за три зашеметяващи концерта на едно уникално място – Античния театър на Филипополис, на 8, 9 и 10 юни 2025.

Предварителната продажба на билетите започва във вторник, 11 юни в 12:00 българско време – можете да оставите e-mail-а си, за да се включите. Масовата продажба на билети започва в четвъртък, 13 юни в 12:00 българско време.

Един от най-добре запазените древни театри в света, построен по времето на римския император Марк Улпий Траян в периода 98 – 117 г. сл. Хр., ще бъде домакин на три фантастични нощи за концертите на една от най-енергичните и мултижанрови групи, известни с продуктивността си, еклектичния си музикален стил и фантастичните си изпълнения на живо.

Музиката на групата обхваща широк спектър от жанрове, включително психеделичен рок, гаражен рок, прогресив рок и хеви метъл. Те са особено известни с експерименталния си подход, често смесващ елементи от различни жанрове в албумите си.

Не пропускайте възможността да видите това енергично и завладяващо живо изпълнение, включващо продължителни импровизации и визии в обстановката на Античния театър!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.