KALEO се завръщат с новия сингъл „Lonely Cowboy“

Исландските рокери KALEO се завърнаха с новия си сингъл „Lonely Cowboy“, придружен от зашеметяващо видеo изпълнение, заснето в историческия Колизеум в Рим.

Самостоятелната песен е първата нова оригинална музика на групата от три години насам. „Lonely Cowboy“ е с мека акустична китара и фонова оркестрация, докато мощните, но топли вокали, остават водещата сила. „Предполагам, че е време да кажем сбогом на нощния ездач“, пее вокалистът, китарист, пианист, автор на песни и продуцент Джей Джей Джулиъс Сън, докато рисува ярка картина, подчертана от гордо и преднамерено отдаване на почит към Енио Мориконе.

Джей Джей коментира споделянето на песента: „Чувствам се като в „спагети“ уестърн и обичам тези вибрации. Приятелите и семейството ми винаги са ме насърчавали да го издам, но сега беше подходящият момент. Това е важно за мен.“

KALEO се завръщат в Северна Америка това лято. Групата обяви серия от дати, които започват в „Dillon Amphitheatre“ в Дилън, Колорадо на 14 юни, последвано от разпродадено изпълнение в легендарния „Red Rocks Amphitheatre“ в Морисън, Колорадо на 16 юни. Турнето е на основни места по Западното крайбрежие и завършва в Карнейшън, Вашингтон в Remlinger Farms на 26 юни.

По-рано този месец KALEO отпразнуваха своята 10-та годишнина, като изнесоха зашеметяващо изпълнение на живо пред 250 от най-големите си фенове в световноизвестния амфитеатър археологическия парк на Колизеума, Рим. Изпълнението на KALEO се присъедини към редиците на Рей Чарлс, Стиви Уондър, Били Джоел, The Cure, Елтън Джон и Пол Макартни като единствените изпълнители, които някога са изнасяли наелектризиращо изпълнение пред емблематичния паметник.

Представена от VERTIGO LIVE, водещ продуцент на кинематографични преживявания на живо, важната вечер беше заснета на филм и ще бъде пусната като „KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum“ по-късно това лято.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.