Judas Priest издават албума Firepower и тръгват на турне

Британските хевиметъл легенди Judas Priest ще пуснат новия си албум, Firepower, в началото на 2018. Групата ще подкрепи новото издание с турне из Северна Америка, което ще стартира от Пенсилвания на 13 март и ще приключи на 1 май в Тексас.

Момчетата прекараха последните няколко месеца в студиото, записвайки наследника на Redeemer Of Souls (2014) с дългогодишния си сътрудник Tom Allom, Аndy Sneap (работил с Megadeth, Exodus, Testament, Accept) и инженера Mike Exeter (Black Sabbath).

В интервю малко по-рано този месец, вокалът Rob Halford разказа докъде са стигнали с новия материал: „Почти сме приключили. Прескачаме последното препятствие преди финалния спринт. И звучи монументално, ще ви разбие. Много се вълнуваме – зад гърба ни има едно гигантско метъл чудовище, което ще ви се стовари в началото на следващата година.“

Judas Priest са номинирани за Рок енд Рол Залата на Славата випуск 2018, заедно с още 18 други кандидати. Финалистите ще бъдат обявени през декември, а официалната церемония ще се състои на 14 април 2018 в Кливланд.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.