Юбилейният концерт на Vader е тази неделя (23 юни)

Концертът на полските дет метъл легенди Vader e само след три дни в София. Както знаете, турнето на групата е по повод 40 години на голямата сцена (даже 41 години през 2024-та, тъй-като бандата е основана през 1983). Шоуто на VADER, BIO-CANCER и WARSIDЕ е тази неделя, 23 юни, и ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5

Официалната програма за събитието е следната:

18:30 – отварят вратите за публика
19:00 – Warside
19:45 – Bio-Cancer
21:00 – VADER

Вечерта на сцената с VADER ще видим отново Маузер (48-годишния Мориси Стефанович-Маузер), който пътува с групата!

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

 

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Всички лица до 18 годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба. Ако придружителят не е родител, декларацията трябва да е нотариално заверена.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.