JEREMY? ще свирят в Дубай на световното Expo 2020

JEREMY? получиха специална покана да свирят в първия музикален фестивал Expo Beats Festival в рамките на едно от най-актуалните събития в света – Expo 2020 в Дубай, информира порталът dir.bg. Изложението се провежда от 01.09.2021 г. до 31.03.2022 г., разположено върху близо 5000 декара площ и с участието на 192 държави от цял свят.

По време на световното Expo, в продължение на шест месеца ще се проведат шест отделни впечатляващи музикални събития, а в първото от тях – World Beats Festival, (7-9 октомври) ще вземат участие и JEREMY?. Те ще са единствената банда от България, която ще се включи изобщо в музикалните фестивали на Expo-то, а концертът им на 9 октомври ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage.

JEREMY? се завръщат с дългоочаквания нов сингъл „Day Job“

Участието им ще е с продължителност един час, а в едно от парчетата, които ще изпълнят („Just like the Rolling Stones“) на сцената ще стъпят и таньори, под специалната хореография на известния британски хореограф Danny Lee.

Това лятото JEREMY? изнесоха редица концерти в България и пуснаха силно провокативно парче и видео към него – „Day Job“. Режисьор на видеото е Жоро Манов, а оператор Крум Родригес. Фронтменът на бандата Ерсин Мустафов сподели с вълнение, че фокусът през последните месеци е бил изцяло в събитията на живо, но с момчетата вече са готови с избора на парчетата за третия си албум и съвсем скоро се надяват той да бъде факт.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.