Излезе нов видеоклип към „The Promise“ на Chris Cornell

През юни излезе видеото към „The Promise“ в колаборация с видеорежисьора Meiert Avis – и то се оказа последното. Cornell беше записал „The Promise“ за едноименния филм от 2016, засягащ темата за арменския геноцид. Сега се появи и нова версия на клипа.

В предишната режисьорите Stefan Smith и Avis бяха използвали реални кадри с бежанци, търсещи спасение от съсипани от войната градове, докато на фон върви акустично песента на Cornell. Той отне живота си месец преди видеото да излезе. Новата „театрална“ версия има различен аранжимент и кадри от филма, вплетени с такива на самия Cornell. Акустичната китара пак е включена, но водещо е пианото, плюс допълнители оркестрации.

„Песента е от преспективата на някой, който пее на по-възрастен член на семейството, който вече не е сред нас, но е бил нещо като ментор“, беше коментирал Cornell текста преди излизането на сингъла. „И това се връзва с това, което този човек е научил – колко ценни са снимките на любимите хора, които са страдали през геноцида, и за болката, която прескача през вековете. То показва, че на възрастното поколение е дадено обещание – и им е казано, че те са вдъхновението за него.“

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.