Искате ли смартфон, който да става все по-добър с времето?

В днешно време всички ние имаме смартфон, смартфони… Които обаче почти винаги започват да остаряват веднага, щом ги включим за пръв път и не се подобряват с времето, а напротив – стават все по-бавни, с недостатъчно дълъг живот, скъпоструващи ни и без обхват. Можем ли да си представим, че има телефони, които, обратно на очакванията, стават все по-добри от момента, в който сме ги придобили?

Със смартфоните Nokia избирате технология, която се развива и надгражда във времето. Всеки смартфон Nokia получава 2 години обновяване на операционната система, което гарантира на потребителя достъп до най-новите софтуерни функции и на практика означава, че с времето телефонът ще се подобрява. Ние сме единственият производител на пазара, гарантиращ актуализации на операционната система за две години от датата на производство на модела за всички наши устройства, без значение от ценовия сегмент.

Малко модели са с последната версия на Android

От 2017, само 21.5% от Android устройствата работят под Android 8 Oreo, която се счита за втората най-използвана версия. В момента по-малко от 0.1% от Android устройствата работят с Android 9 Pie. Потребителите се сблъскват с много проблеми при Android телефоните с течение на времето, тъй като не са в състояние да получат ъпдейти на операционната система. А това води до липса на достатъчно място за съхранение, драстично по-малък живот на батерията и ниска производителност.

В крайна сметка хората подменят телефоните си по-често, отколкото искат. А при 2,71 млрд. души по света, които притежават смартфон, има смисъл да се създават устройства, които „живеят“ по-дълго, намалявайки технологичните отпадъци, но все пак предоставящи на хората възможност да се наслаждават на най-новите и най-добрите софтуерни функции.

Помните ли Nokia 5 и Nokia 6, които пуснахме с Android 7 Nougat през 2017? Тези устройства в момента вече работят с Android 9 Pie! За сравнение – много други телефони от същия бюджетен ценови сегмент, чието производство стартира през същата година, не получиха актуализация към по-нова версия на Android и са вече морално остарели.

Най-новите ни модели

Nokia 4.2

Смартфонът е проектиран с последните иновации в света на смартфоните на наистина достъпна цена. Дизайн от класа, изваяно стъкло и дисплей със селфи камера, която е вградена в екрана с ноч – това са само част от впечатляващите акценти. Това далеч не е всичко. Смартфонът предлага и вградена двойна камера, биометрично отключване с лицево разпознаване и най-новото поколение чипсет Qualcomm® Snapdragon™, всичките захранвани от последния Android 9 Pie.

Елегантният дизайн включва стъклено покритие и на предния, и на основния панел, който придава усещане за структурна здравина и класа. Те са постигнати чрез използването на вътрешна рамка от олекотен метал и сатенена обработка на поликарбонатната рамка. „Черешката на тортата“ в дизайна е бутонът за включване с естествено пулсираща светлина, която ви сигнализира за нови съобщения и така елегантно ви подсказва кога да обърнете внимание на смартфона си.

Моделът се предлага в два цвята – черно и перлено розово. Няма да имате проблеми с пространството за съхранение на файлове – паметта е 3/32GB и имате слот за допълнителна памет до 400MB, и още един слот за втора SIM карта.

 

Nokia 3.2

Този смарфон е на още по-достъпна цена и впечатлява с 6.26″ HD+ дисплей със съотношение 19:9, мощна 4000mAh батерия и Qualcomm® Snapdragon™ 429 процесор, проектиран да работи с по-малко консумация на енергия. По-плавни игри, гледане на видео за по-дълго време, с 50% по-бърза визуализация на графиката и 25% икономия на енергия. Бутонът за включване с естествено пулсираща светлина, която сигнализира за нови съобщения и е включен и тук като удобно решение за нови известия. Моделът се предлага в черно. Паметта му е 2/16GB и също както и при Nokia 4.2 имате слот за допълнителна памет до 400MB, и още един слот за втора SIM карта.

И двата модела разполагат с функции, захранвани от изкуствен интелект. Адаптивната батерия се учи как използвате своите любими приложения и им дава предимство пред тези, които не използвате толкова често, и така увеличава живота на батерията. Адаптивна яркост се учи и автоматично регулира яркостта спрямо вашите предпочитания.

С Google Photos разполагате с неограничено безплатно пространство за снимки, а с Google Lense можете да търсите информация директно по заснето изображение. Google Play Protect сканира над 50 милиарда приложения всеки ден, за да защити телефона ви от зловреден софтуер. Това класира всички смартфони Nokia след най-защитените на пазара.

От Финландия с любов

Нашата история започва във Финландия, където телефоните Nokia се проектират със стил и издръжливост, които устояват на изпитанията на времето – също както и нашата версия на Android. Няма ненужни неща. Няма допълнително инсталирани приложения. Само чисто изживяване, което винаги е сигурно и се подобрява с времето – и това важи за всеки смартфон Nokia , който предлагаме. Защото вярваме, че и смартфоните, също както и живота, трябва да стават все по-добри…

Сега може да си спечелите страхотни награди от Nokia, ако се включите в жребия и отговорите вярно на въпроса във Facebook страницата ни. Всеки делничен ден един от вас ще спечели Nokia зарядно за кола, а в края на играта ще бъде изтеглен късметлията, който ще грабне новия Nokia 4.2. Остани на линия – слушай радио.

Смартфоните Nokia – все по-добри с времето!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 10-21.06.2019

Списък на спечелилите:
10.06 Аксиния Манолова
11.06 Marius Kalchev
12.06 Gospodin Gunchev
13.06 Светлето Иванова
14.06 Dimitar Kaymakanov
17.06 Страхил Думанов
18.06 Ралица Андровска
19.06 Нели Иванова
20.06 Кичка Лазарова
Голямата награда – смартфон Nokia 4.2, днес, 21.06., печели: Ana Getsova. Честито!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.