Iron Maiden с първа нова песен от шест години: „The Writing On The Wall“

Iron Maiden зарадваха феновете си с дългоочаквана нова песен. Парчето е озаглавено „The Writing on the Wall“ и е придружено от анимиран видеоклип. Вокалистът Брус Дикинсън и китаристът Ейдриън Смит са съавтори на композицията, а дългогодишният продуцент на бандата Кевин Шърли и басистът Стив Харис са копродуценти.

Музикалният видеоклип към „The Writing on the Wall“ е абсолютно в стила на Maiden. Показва ни  уморен скитник в опърпана тениска на групата, който броди в пустинна земя, държащ плакат за празника на Балтазар с дата 15.07. (Пирът на Балтазар е епизод от библейската Книга на пророк Даниил)

След това видеото се превръща в епос в стил „Лудия Макс“, пълен с брутални мотоциклетисти, алчни политици, подчинени чиновници и кръвожадни демонични същества. Разбира се, известният талисман на групата Eddie също се появява, този път като гигантски роботизиран самурай.

Промоционалната кампания около издаването на песента, която включва множество публикации в социалните мрежи, ни водят към очакването, че скоро Iron Maiden ще пуснат нов албум. Това ще бъде първият дългосвирещ запис за групата от 2015 година насам, когато издадоха „The Book of Souls“. 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.