Iron Maiden благодариха за подкрепата на европейското им турне

Iron Maiden са институция в метъла от много години насам. Освен това са англичани и се славят с безупречно възпитание. Като класически джентълмени те се почувстваха длъжни да благодарят на всички свои фенове в Европа за невероятната подкрепа, която получиха от феновете, по време на турнето им това лято. Направиха го със специален видеоклип, в който основна роля имат барабанистът Нико МакБрейн и фронтменът Брус Дикинсън. 

Клипът идва малко след последния им концерт в Лисабон, който беше на 31 юли. С него бе сложена точка на европейската част от турнето Legacy Of The Beast 2022. То започна от Загреб през май месец и приключи в Португалия в самия край на юли. Може да видите специалния клип към феновете тук:

От видеото виждаме, че групата е в отлично настроение. Те са изключително доволни от начина, по който бяха приети от хората в различните европейски държави. Те обявиха следното:

Край на първата част от нашето пътешествие. Огромни благодарности към всички, които дойдоха да ни видят. Следва кратка почивка и се насочваме към другия край на Атлантическия океан.“

Iron Maiden ще възобновят световното си турне на 27 август в Куритиба, Бразилия. Те ще изсвирят няколко концерта в региона и ще се насочат към Северна Америка. Там ще имат концерти в Мексико и САЩ. Една от най-уважаваните хеви метъл групи в света издаде своя последен студиен албум миналата есен. “Senjutsu” бе приет изключително добре от критиката и от феновете и превзе рок и метъл класациите в много държави.

Всички снимки в новината са от невероятния концерт, който Iron Maiden изнесоха и у нас, като част от европейското си турне. Това се случи на 13 юли.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.