Innerglow представят нов сингъл и видео „Hurt Ya“ с поглед към дебютния си албум

Все по-популярната българската поп рок група Innerglow представя новата си песен „Hurt Ya“ със свежо и стилно видео към нея, което пасва идеално на настроението и звученето на парчето.

Ритмично, танцувално, зареждащо и мелодично, по запазената марка на банадата, „Hurt Ya“ е последният сингъл на Innerglow преди издаването на дебютния им албум. Песента съчетава поп, диско и фънк влияния с обичайната за тях рокаджийска основа, а текстът разказва за една приключила любов и за последиците от нея – за желанието на двама души да продължат напред без да нараняват другия, дори когато това изглежда невъзможно.

Песента е визуализирана перфектно от Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров – екипът, който работи и по предишните клипове на Innerglow – „Chained In Love“, „So Long“ и „Start Over“. Звезда във видеото, наред с момчетата от бандата начело с вокалиста Тодор Ковачев, е младата актриса Патриция Господинова.

Видеото показва едно безкрайно преследване между двама души, които са се разминали фатално в любовта, а как завършва то – всеки може да реши сам, защото видеото оставя зрителя с „почти“ отворен финал.

В навечерието на есента и с пускането на „Hurt Ya“, групата насочва вниманието си към своя дебютен албум. След песни като „Chained In Love“, „So Long“, „Little Magnets“, „Start Over“, „Lost“ и техните видеоклипове, Innerglow продължават да се радват на силно присъствие в телевизионния и радиоефир. Те успяха да наложат разпознаваемото си звучене и собствен стил и неслучайно се радват на толкова голяма подкрепа.

В момента текат последни приготовления по подготовката на първия авторски албум на групата, а момчетата вече няма търпение да го представят пред всички любопитни да го чуят. Това ще се случи на 27 ноември с концерт в столичния Sofia Live Club, когато ще е премиерата му пред публика. Подробности за нея и самия албум ще бъдат обявени съвсем скоро.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.