Ицо Хазарта избухна с нова песен – „Само споко“

„Изперкваме жестоко, само споко“, пее Ицо Хазарта заедно със сексапилната Valentina в най-новото си парче „Само споко“.

Вдъхновена от политическата обстановка и пандемията, „Само споко“ отново издига Хазарта до най-високото ниво в градската поезия, която прави разрез подобно на скалпел през актуалните събития. Известният рапър разбива и стереотипите на обичайното хип хоп звучене с подчертана рокендрол мелодия, на която танците са просто задължителни.

„Проверявам чекмеджето, нема никой, само на кантара има видими резултати, добър вечер, прости въглехидрати … „Затворете бързо ресторанти и кафета, явно вирусът основно само там шета“… Та така, госпожо, чакаме имунитета. Споко, ей, къде е 2035-а.“… са само част от култовите реплики в новата песен на Хазарта.

Парчето е в дует с атрактивната певица Valentina, текстът и музиката са на Хазарта, вкарани са и реплики на героите на деня – Слави Трифонов и Бойко Борисов. Видеото отново е в неподражаемия стил на режисьора Валери Милев, а вдъхновението идва от актуалните политически събития, Ковид епидемията, карантината, ваксините и фалшивите новини.

Летният фестивал Music Daze ще се състои през юни в Пловдив

Сцените във видеото наподобяват антиутопия, а действието е някъде там – през 2035 година, когато локдаунът се е превърнал в начин на живот, хората са бедни, но дебели, а тежковъоръжени служители на реда следят дали се спазват мерките.

След повече от петнайсет години с Ъпсурт и пет албума, от които има десетки хитове, през 2019 година Ицо Хазарта започна с активната си самостоятелна кариера. Той пусна албума Неправилен рап, от който са хитовете „Имам човек“ , „Хип хоп“, „Гладен“ и др. Ицо ще бъде и хедлайнър на третия ден на фестивала Music Daze, който ще се проведе между 11 и 13 юни в Пловдив.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.