И Гласът на България на Midalidare Rock In The Wine Valley 2022

Честта да открият Midalidare Rock In The Wine Valley тази година се пада на българите от Caliberty, които добиха популярност около участието на вокала им, Джейми Рашед, в „Гласът на България“. Бандата ще се качи на сцената в деня на последния концерт на Whitesnake в България на 14 юли.

„Изключително се вълнуваме от тази възможност. Whitesnake са не просто легенди, а група, от която сме се учили. Дори в най-смелите ни мечти не сме се виждали на една и съща сцена с тях. А това да сме част от най-големия рок фестивал в България за годината се надяваме да е само началото на участието ни в подобни събития“, споделя Джейми Рашед.

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022. На сцената в долината на виното ще видим Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Caliberty е създадена през 2019 от Джейми Рашед (вокал), Алекс Валериев (соло китари и вокал), Антон Пиперов (бас китара, клавир и вокал), и Алекс ВанЛазаров (барабани и вокал). Момчетата са обединени от идеята да представят първичната и класическа хард хеви рок музика. Стилът е познат на широката аудитория, но не е дотолкова експлоатиран в днешно време. Амбицията на музикантите е да се развиват заедно, покорявайки големите български и световни сцени, като се заобиколят с екип от хора, които да работят за една висша цел – създаването на качествена и стойностна рок музика. В началото на септември 2021 вокалистът Джейми Рашед става част от формата „Гласът на България“, като част от отбора на Любо Киров. Успява да достигне до полуфинал.

Билетите, закупени за изданията през 2020 и 2021 ще важат за 2022 без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите са:
Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake – 95 лв.
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 75 лв.
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 75 лв.
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 95 лв.
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 160 лв.
Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley – на midalidarerock.bg.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.