hug or handshake с дебютен албум и мини сериал към него

Нашумялата млада банда hug or handshake е готова със своя първи студиен албум, носещ името ONCE UPON A PINK SEDAN и трети видео сингъл към него, озаглавен „Natural Phenomena“.

Албумът, който покрива най-високите музикални стандарти, за да не разочарова дори най-взискателните меломани, съдържа 8 въздействащи композиции, които да бъдат изслушани на един дъх и да се превърнат в едно истинско приключение за сетивата.

Само за година Антон Георгиев и Петър Трифонов успяха да реализират два изключително успешни видео сингъла – „Molten Dreams“ и „Blaze of Sorry“, и да запишат дебютния си албум със своя музикален продуцент Симеон Лозанов-Monyx. Паралелно с това, заедно с креативния екип на handplayed productions, създадоха и първия по рода си за България интерактивен музикален мини сериал.

Видеопроектът представя историята на двама приятели от детството, чиито пътища се разделят много отдавна. Един прекрасен ден, те случайно се срещат отново и решават да избягат от ежедневието си, за да се върнат на мястото (и времето) на своите спомени. Това е само началото, с което открехваме вратата към едно вълнуващо пътешествие в реалността и илюзиите.

Зад действието стои истинска игра на цифри – развива се в шест интерактивни музикални видеа, които разказват една цялостна история през гледните точки на седем герои, написана от петима сценаристи, режисирана от четирима режисьори и с невероятната възможност да бъде преживяна по хиляди начини. Зрителят ще може да проследи различните герои във всеки епизод и сам да избере посоката, в която да се развие историята, като я преживее безброй пъти, променяйки я, изследвайки нови гледни точки, истини и измерения.

Шестте интерактивни епизода ще излизат поетапно до края на годината и ще могат да бъдат гледани в сайта на групата, hugorhandshake.com.

Иновативният проект стартира с видео към парчето “Natural Phenomena”, което засяга теми като секналата писателска муза, желанието да се докажеш пред някой, както и най-стария проблем познат на човечеството – комуникацията между мъжът и жената. „Музикално съдържа в себе си микс от на пръв поглед несъвместими емоции: от една страна, меланхолия и самосъжаление, а от друга – детска радост, оптимизъм и желание да продължиш напред, дори когато нищо не става от теб.“, разказва Антон.За обложката на албума hug or handshake се доверяват на Борислава Караджова. С визията, която тя създава, ще бъде пуснат и мърч – винили, плакати, суитчъри и тениски, които ще могат да бъдат намерени в онлайн каналите на групата.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.