hug or handshake представят най-новия си видео клип към песента „Slowboy“

Момчетата от инди поп-рок бандата hug or handshake представят най-новия си сингъл „Slowboy“ и видеоклипа към него.

Една силно зареждаща песен, носеща мелодично и танцувално поп звучене, подкрепено от силно въздействащи вокални линии. „Tази песен е една по-енергична и ведра посока в сравнение с парчетата от дебютния ни албум Once Upon a Pink Sedan. Надявам се да е стъпка напред в развитието на стила ни, но без да бягаме от себе си.“, споделя Петър.

„Slowboy“ е първото парче, което официално излиза на бял свят след дебютния им албум, но всъщност то отдавна радва феновете по време на концертите на групата. „“Slowboy“ вече е навъртяло не малко километри, защото го свирим по концертите ни още от края на 2021. Хората го приемат добре, някои даже казват, че им е любимото наше парче.“, разказва Тони.

Автор на текста на „Slowboy“ е Антон, музиката е на Петър и Антон, а за аранжимента, записа и смесването момчетата отново работят в добре смазаната колаборация с музикалния си продуцент Симеон Лозанов-Monyx.

Режисьор и оператор на свежото видео е Никола Атанасов, с който процеса на работа винаги е доста флуиден. Негово дело са първите два видеоклипа на hug or handshake – „Molten Dreams“ и „Blaze of Sorry“. Лентата е стилна и позитивна, а историята в нея разказва за две момчета, на които им се иска да могат да танцуват, опитват се да намерят вътрешния си „Slowboy“ и да не им пука много как изглеждат, въпреки че реално им пука.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.