Голям успех за албумa Escape на Journey

Класическият албум “Escape” на американската рок група Jorney официално получи диамантен статут в Съединените щати, след като успя да продаде 10 милиона копия от 1981 г. до днес. Това е изключителен успех за групата. Събитието се случи точно в седмицата, в която тавата навърши 40 години (официалната дата на това светло събитие е 17 юли). Албумът е велик и включва вечни хитове като “Who’s Crying Now”, Don’t Stop Believin’ ”, “Open Arms”, “Still They Ride”, и “Stone In Love”. Едва ли е изненада за някого, че за времето си той достига до номер едно в престижната класация Billboard 200.

“Това наистина е толкова възнаграждаващо постижение за целия ни труд през годините. Комплименти.“, каза фронтменът Neal Schon. Любопитен факт и поредно доказателство за стойността на групата е този, че по-рано през годината песента Don’t Stop Believin’ ” премина прага от един милиард слушания в поточната услуга Spotify. Очертава се най-силната година за Journey от 2017 година насам, когато бандата бе приета в Залата на славата на рока.

Скоро предстои Journey да дебютират с новите си попълнения в състава. Става дума за басиста Randy Jackson, барабаниста Narada Michael и кийбордиста Jason Derlatka. Очаква се групата да се качи отново на голямата сцена на 29 юли за концерт в Чикаго. Само два дни по-късно те ще свирят на фестивала Lollapalooza.

Нека си припомним този голям хит:

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.