Глен Хюз с клубен концерт в София напролет

Турнето в чест на Burn отново ще мине през България! Концертът на Глен Хюз ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година. Гостуването у нас е част от турнето 50th Anniversary Burn Album Tour 2024.

След страхотния концерт през изминалото лято, отново ще чуем целия класически албум на Deep Purple Burn. Този път шоуто ще бъде клубно и пред най-верните фенове, като за целта е избран столичния клуб Joy Station.

Глен Хюз: „Няма да спра да пиша музика за вас. Обичам ви, България!“

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

До 23-ти октомври, включително, цената им ще е 70 лева. След това с наближаването на събитието цената на пропуските ще расте. Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период. BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.