Галапремиерата на „Голата истина за група Жигули“ – на 13 април в НДК

Най-новият филм на Виктор Божинов – „Голата истина за група Жигули“, тръгва с предпремиерни прожекции в кината от 16 април. Само три дни преди това, на 13 април, в зала 1 на НДК ще се проведе и галапремиерата.

„Голата истина за група Жигули“ в кината от април, чуй първия сингъл от лентата

По червения килим се очаква да минат актьорите на лентата Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев-Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (БобиЧаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза), както и екипът, създал филма.

От днес в продажба са и ограничено количество билети за галапремиерата. Всеки, който желае да гледа филма в компанията на актьорите и екипа, може да го направи, като закупи своя билет от касите на НДК или на bit.ly/2PZLCvk. „За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас.“, споделя режисьорът Виктор Божинов.

Нова българска комедия разказва историята на рок група от 80-те

Галапремиерата на „Голата истина за група Жигули“ е част от Киномания и ще се проведе съобразно всички епидемиологични мерки.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.