Френският ефир – с фокус върху родни инди групи

Предизвикателната в много отношения за хората на изкуството изминала година позволи на много музиканти да отделят повече време за нови идеи, песни и записи. А продукцията, „родена в изолация“, на групата свободни артисти, обединени от Projector Plus, намери адекватно свое място в личните плейлисти на публиката благодарение и на българските медии.

Тази седмица и френски радиостанции ще представят ALI, Me And My Devil, No More Many More, Stop the Schizo, Jin Monic, Lek City Case и NiB: Now in Bulgaria на своите слушатели. Програмата Trafic 2 Rock съществува от 2005 г. и е посветена на артисти, автори и изпълнители на авторска продукция и независими лейбъли – малки и неизвестни, но – ангажирали френските музикални редактори. Целта на предаването, което се излъчва в три френски радиостанции, е да даде ефир на качествени инди артисти и да ги представи на публиката.

От 7 до 13 юни бандите от Projector Plus звучат по Radio Païs в понеделник от 21ч., по Radio RDwa в сряда от 21ч., по Radio Fréquence Luz в четвъртък от 18ч. и в неделя от 17ч.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.