Foo Fighters с награда на VMA’s (MTV) и със страхотно шоу

Foo Fighters удостоиха тазгодишните видео музикални награди на MTV (VMA) с уникален концерт, включващ най-големите им хитове през последните 20 години. Това се случи във вечерта, в която голямата група получи наградата на MTV Глобална икона“.

Бандата направо превзе сцената в Barclays Center в Бруклин, като малко преди това те бяха представени от световната суперзвезда на поп музиката Billie Eilish. С изпълнението си Foo Fighters придадоха много рок звучене на тазгодишните награди на MTV. Няма и как да е иначе, след като на сцената прозвучаха хитове като “Learn to Fly”, “Shame Shame” (2021) и химна “Everlong” (1997). Докато вървеше изпълнението им, зад тях на голям екран бяха прожектирани снимки и арт от легендарната кариера на музикантите.

Любопитен момент е, че Dave Grohl и компания се превръщат в първата група, получила наградата  „Глобална икона“ на американска змя. Обикновено това се случва в Европа на MTV European Music Awards. “E, това си е доста сериозна награда. Ние сме група от 26 години, така че чувството е страхотно. Много ви благодарим за тази чест, ще се видим след още 26 години.“, каза фронтменът Dave Grohl при получаването на престижното отличие. Наградата винаги е под формата на позлатен космонават.

На долните линкове може да видите представянето от Billy Eilish и част от изпълнението на Foo Fighters.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.