Foo Fighters разкриха кой е новият им барабанист

Foo Fighters най-сетне разкриха кой е новият им барабанист. Това е ветеранът Джош Фрийс. Групата сподели голямата новина по време на специалното стрийминг събитие “Preparing Music For Concerts”, за което си говорихме преди около седмица. 50-годишният музикант сяда на стола на покойния Тейлър Хоукинс, като има голям опит в рок музиката и очакваме да бъде негов достоен заместник.

Джош Фрийс бе представен по забавен начин, след като преди него имаше комедийни камео появи на Флий от Red Hot Chili Peppers, Томи Лий от Motley Crue и Дани Кери от Tool. В последно време Джош Фрийс свиреше с музиканта Дани Елфман. Той обаче бе заменен там от барабаниста Иън Рубин. До миналата година Фрийс свиреше и на турнетата на The Offspring (на тази позиция пък ще го замени бившият барабанист на Suicidal Tendencies Брандън Пърцборн). Джош Фрийс e рок ветеран, който е свирил с много големи групи в кариерата си – Guns N’ Roses, A Perfect Circle, Puddle of Mud, Nine Inch Nails, Weezer, Paramore, The Replacements, Стинг и The Vandals. С негово участие са записани около 300 песни в най-различни жанрове – от поп, през кънтри, до рок. Той взе участие и в големите концерти в памет на Тейлър Хоукинс. Пожелаваме му успех и дълга и плодотворна кариера с Foo Fighters.

По време на музикалното събитие “Preparing Music For Concerts” групата изсвири много свои класически парчета, кавър на Хюи Люис и направи дебют на живо на новите си сингли “Rescued” и “Under You”. Изненада за всички беше премиeрата на новата песен “Nothing At All” (Абсолютно нищо). Можете да я чуете тук:

Парчето е доста солидно и очакваме да стане част от репертоара на групата в натоварения им концертен график тази година.

 

Симеон Чешмеджиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.