Evergrey, Klogr и Virtual Symmetry с общ концерт наесен

Концертът на Evergrey ще се състои на 29 ноември 2024 година в столичния клуб Mixtape 5 от 19:00 часа.

Evergrey ще отпразнуват новия си албум Theories Of Emptiness с голямо европейско турне през ноември и декември 2024 г., подкрепени от Klogr и Virtual Symmetry. Майсторите от Гьотеборг са далеч от това да забавят нещата. Групата ще издаде Theories of Emptiness на 7 юни 2024 г. чрез Napalm Records. Без съмнение, новият албум ще е един от най-динамичните, които групата е създавала през цялата си впечатляваща кариера от над 30 години.

В коментар за дългоочаквания албум, вокалиста и китарист Том С. Енглунд заявява: „За нас прогресът е от първостепенно значение. Ние сме посветени изцяло на това да гарантираме на феновете, че музиката ни остава иновативна и извън всякаква стагнация. С всеки наш албум се стремим да представим нещо ново – уникален вкус, различен тон или акорд, нови похвати в текстописането или иновативни техники в продукцията.“

Билетите се продават ексклузивно и на много достъпна цена в момента онлайн и в мрежата на Eventim.bg, но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон. Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация. Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.