Evanescence се завърнаха с два нови сингъла и албума Synthesis

Evanescence се завръщат с четвъртия си и може би най-амбициозен албум, озаглавен Synthesis. Премиерата на албума беше в петък, а пилотният сингъл от него, „Imperfection“, излезе през септември.

Synthesis съдържа селекция от най-обичаните и популярни песни на Evanescence, които музикантите преаранжират специално за проекта и записват със симфоничен оркестър. В албума са включени два нови сингъла на групата.

Amy Lee, Tim McCord, Will Hunt, Troy McLawhorn и Jen Majura в момента са турне в Северна Америка и Канада. Концертите от турнето „Synthesis Live“, което включва Amy Lee и групата, заедно със симфоничен оркестър от 28 музиканти, минават с изключителен успех.

Synthesis е комбинация от акустичен и електронен звук като албумът включва виртуозни вокални и пиано изпълнения от Amy Lee. Всички нови аранжименти на песните в албума са направени с дългогодишния творчески партньор на групата – прочутият композитор и аранжьор David Campbell. Миксът и програмирането в албума са дело на William Hunt и Damian Taylor (Björk, The Killers & Arcade Fire).

Албумът включва и две нови песни от Evanescence – пилотният сингъл от проекта „Imperfection“ и „Hi-Lo“ със специалното участие на звездата на класическата музика, цигуларката Lindsey Stirling.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.