Evanescence добавят и българите SEVI към концерта си у нас

Броени дни делят българската публика от срещата ѝ с една от най-успешните банди на съвременната рок сцена. Двукратните носители на Grammy Evanescence идват за първия си самостоятелен концерт у нас, за да зарадват феновете с най-големите си хитове като „Bring me to Life“, „My Immortal“, „Going Under“ и много други. Настоящото турне е завръщане към оригиналното рок звучене на групата след изключително успешния Synthesis Tour, представящ работата им със симфоничен оркестър.

Специално за концерта на 11.09 в Арена Армеец Evanescence избраха българската банда SEVI да открие шоуто. За тях не е новост да са на сцена с големи имена – свирили са преди редица големи звезди, като Europe, Black Stone Cherry, Tom Kiefer (Cinderella) и Nightwish. През март тази година групата, спечелила си името на най-бързо развиващата се на родната рок сцена, издаде третия си студиен албум Follow Me. Част от него е и парчето „Тo Hell and Back“, записано съвместно с китаристката на Evanescence Jen Majura. Тя посети България специално за снимките на видеото към песента по-рано тази година и качи видео в своя YouTube канал след предстоя си в България, посветено на изживяването и снимките на клипа на SEVI.

Билети за голямото шоу на Evanescence на 11-и септември в Арена Армеец са достъпни на цени от 70 до 90 лв. в мрежата на Eventim.bg, билетен център НДК, магазини „НА ТЪМНО. В продажба са и ограничено количество ВИП пакети.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.