Ерик Хътчънс е най-новият участник в Sofia Metal Fest (27 юли)

На 27 юли ще се състои SOFIA METAL FEST! Фестивалът, който събира заедно BEHEMOTH, TESTAMENT, PESTILENCE и MALTWORM, присъединява към програмата си и Ерик Хътчънс! „По-зрелищен, по-мощен, по-разтърсващ“ е мотото на фестивала, който стартира на 27 юли от 18:30 часа на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ в Борисова градина, Колодрум Сердика.

Ако до преди две години все още набираше популярност в Източна Европа, сега вече e нормално да видим името Ерик Хътчънс в селекцията на много от уважаваните фестивали в Европа.  Шоуто на Ерик е смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени допълнително от ударни инструменти и светлинни ефекти. Представянето му винаги е тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждащо!

 

Ерик е от Тбилиси, Грузия. Представител е на Кавказките републики и Турция в световния конкурс за необвързани метъл групи WACKEN OPEN AIR METAL BATTLE. Той е сред приятелите на родната сцена и многократно е засвидетелствал своята подкрепа към нея.

Запомнете:  На 27 Юли 2024 е SOFIA METAL FEST! 

Билетите се продават онлайн и в касовите мрежи на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде разпечатана, а ще може да се сканира директно от телефон. Предстои повишение на цената на билета.

Деца до 10 годишна възраст ще влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.