Елена Розберг в новото видео на Светлана Близнакова-SEVI и Johnny Gioeli

На 21-ви май се състоя премиерата на най-новото видео от соловия проект на вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова. „Jaded“ е втори дует на певицата с американската звезда Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Само преди година двамата записаха римейк на „Song Of Hope“ (Crush 40), а в края на 2021 се очаква премиерата на съвместната песен на Johnny и група SEVI – „Drowning“.

Johnny Gioeli покани вокалистката на SEVI за римейка на „Song of Hope“

„Jaded“ е част от соловия албум Tomorrow на Светлана Близнакова, който излезе през 2020-та, а изпълнителите са заложили на силно социално послание и чисто нов аранжимент на песента, която е позната в изцяло акустична версия от албума.

Фронт дамата на SEVI представи дебютен албум и видеото към „Tomorrow“

В клипа освен Johnny Gioeli и Светлана Близнакова, участие взимат и музикантите от бенда на вокалистката – Александър Кирилов (SEVI), Рали Велинов (SEVI), Милена Генева (Вокализирай това), Мартин Профиров (P.I.F.), чаровната водеща на Z-Rock – Елена Розберг и още интересни лица с различни професии, които емоционално предават посланието на песента.

„Снимах се във видеото на Светла, защото е много вълнуваща песен със силно послание, а и сме добри познати с Johnny“, обобщи накратко Елена при опитите ни да разберем повече за участието й в музикалната лента. Светлана Близнакова обаче ще й гостува във вторник, 25-ти май, в минутите след 13:00ч за официалната радио премиера на „Jaded“ в ефира на Z-Rock, така че тогава и двете ще разкажат повече за продукцията.

Светлана и Johnny споделят, че са избрали този сценарий, за да подсилят въздействието и да предадат още по-внушително послание. „Истинските мечтатели променят света и оставят следа! Ние вярваме, че всеки един от нас е и може да бъде такъв. Трябва само да се осмели да последва порива на сърцето си.“

Клипът бе официално представен с акустичен концерт в столичния бар Rock’n’Rolla, а за финал вокалистката изненада публиката с чисто нов трак от предстоящ солов албум, по който работи.

Режисьор на видеото на „Jaded“ е Игнати Йорданов, с който Светлана засне и дебютния сингъл „Tomorrow“, а в реализацията на снимките участват още Рали Велинов и Мартин Киряков.

По новия аранжимент на песента и записите към нея, фронт дамата на SEVI е работила с Мартин Профиров, Александър Кирилов и Рали Велинов, а микса и мастеринга са дело на Симеон Славчев.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.