Елена Розберг, Radiocast и Z-Rock отново в Blabbermouth!

Надали има рок и метъл фен (и ние в това число), който да не започва деня си, отваряйки най-големия портал за новини за тежка музика в света – blabbermouth.net.

Затова не бихме дори дръзнали да се ласкаем с мисълта, че те правят същото, отваряйки Radiocast и Z-Rock всяка сутрин, но едно е сигурно – държат всичко, което си струва, под зорко око – а това определено включва и нашите медии.

Преди по-малко от два месеца отразиха обширно интервюто, което Елена Розберг взе от Айвън Мууди от Five Finger Death Punch.

Днес виждаме, че са направили същото и с интервюто ѝ с Godsmack в Кьолн. Както помните, разговорът им нямаше нищо общо с обичайните около нови турнета казионни, пълни с клишета и промоционални заготовки фрази, а беше истински дълбок, интимен и откровен моментен портрет на вътрешния свят на момчетата, до който допуснаха Елена повече от всеки друг.

Точно затова и мегасайтът го е отразил толкова разширено, с дълги цитати и, разбира се, директно вградено видеото на самия подкаст, за да може всеки да чуе и види пълния разговор.

„В началото на работата по новия албум започнахме да обмисляме какви ще са текстовете на песните, каква ще е музиката. Този процес обикновено започва, или поне за мен е така, с някакъв стрес, че не зная каква да бъде лириката, не съм сигурен в музикалните идеи. Това е истинското начало на пътешествието, но в процеса на работа започнахме да осъзнаваме, че този албум има качествата на финален за кариерата ни.

Темата му е житейското пътуване на един човек, който открива любовта, губи любовта, осъзнава кои са истинските важни неща за него в живота – музикалната кариера, групата. Ако можех да се срещна и разговарям с моята по-млада версия, какви съвети бих си дал? Бих ли постъпил по същия начин? Бих ли се хвърлил с главата надолу, за да стигна до мястото, където се намираме с групата в момента? Така че историята в албума разказва за нашия път, моя и на момчетата от групата. Цялата история в албума е за това пътешествие.

Когато го завършихме записите, усетихме, че всъщност тази глава от живота ни е приключила – ние има 27 Топ 10 сингъла, 11 №1 песни, а и още хит-сингли предстоят да излязат от този албум, надявам се. Сега е време да постъпим по начин, който е отговорен спрямо феновете ни – по време на това турне да им изсвирим песните, които те са определили като най-добри през годините. Те са тези, които подкрепиха песните, които ние избрахме като сингли, тъкмо феновете ги направиха успешни и затова искат да ги слушат на живо. Това е нормалната логика – когато отиваш да слушаш любимата си банда, която има добра история, вероятно ще искаш да чуеш големите хитове, които знаеш и обичаш, и които са станали саундтрак на живота ти, а не сетлист от най-новите парчета, които не познаваш.

Тъкмо затова усетихме, че е дошъл моментът да затворим тази страница и да приключим с писането на нова музика и да отворим нова глава с турнето, по време на което ще свирим най-големите си хитове. Единственият проблем, е че в рамките на един концерт, обаче, няма достатъчно време да бъдат изсвирени 30 песни“, бяха само част от емоционалните разсъждения, които Съли Ърна, Роби Мерил, Тони Ромбола и Шенън Ларкин споделиха пред Елена, а Blabbermouth направиха достояние на милионната си аудитория.

Няма нито да лъжем, нито да скромничим – поласкани сме. Винаги е изключително удовлетворяващо да получиш признание за здравата работа, която вършиш – със сърце, хъс и любов. И сме много горди, че все така Z-Rock, Елена Розберг, а сега вече и Radiocast задават стандарти за класа и качество. Нямаме търпение да ви покажем какво още сме ви подготвили.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.