Ексклузивно: Цонко Цонев ще обяви нова група от афиша на Varna Mega Rock в ефира на Z-Rock!

Както наскоро обяви ексклузивно в ефира на Z-Rock Цонко Цонев, афишът на Varna Mega Rock очаква още две големи имена. Утре след 10ч., в „Голия обяд“ с Елена Розберг, само в нашия ефир, Кметътлът ще разкрие едната от двете останали групи, които ще зарадват посетителите на морския фестивал.

Хедлайнърът на първия ден на фестивала, който ще стартира на 18 август на Пристанище Варна, ще бъде Glenn Hughes. Компания на сцената ще му правят българските звезди от Б.Т.Р. Вторият ден от феста ще е посветен на Nightwish, които ще дойдат само у нас за единствения си концерт в целия регион.

Освен удоволствието от музиката, организаторите са помислили и за прекрасна изненанда за един късметлия от всички, закупили промоционален билет за събитието – великолепен мотор Нarley-Davidson ще очаква своя нов притежател в края на фестивала.

Билетите за събитието са на цена 90 лева, а след 18 юли – 120 лева. Цената важи за двата дни. За момента не се предвиждат билети само за една вечер. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.