Eddie Vedder разкри повече за песните в новия му солов албум

Гръндж легендата Eddie Vedder разкри траклиста на всички песни в предстоящия му солов албум “Earthling”. Това стана със специален пост във Facebook и Instagram (в края на новината). „Earthling“ е четвърти солов проект за рок звездата. Очакваме го официално на 11 февруари. Тавата ще включва 13 парчета. Фронтменът на Pearl Jam работи с продуцента и китарист Andrew Watt по създаването на албума.

За появата на “Earthling” разбрахме миналата година, когато музикантът сподели водещия сингъл “Long Way”. Малко след това излезе и песента “The Hаves”.

Съвсем скоро очакваме да чуем и третия сингъл от албума. Той носи името “Brother The Cloud” и се очаква да излезе на 14 януари. “Earthling” ще бъде издаден в различни ритейл формати (винил, касета, CD, Blu Ray), както и дигитално.

Vedder вече изсвири няколко парчета от албума на последния фестивал Ohana. Тогава към него се присъединиха колегите му Andrew Watt, Chad Smith, Josh Klinghoffer, Chris Chaney и Glen Hansard. Следващия месец новосформираната супергрупа ще направи турне в САЩ за да промотира излизането на албума.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.