Ед Шийрън заби здраво с The Offspring на фестивал в Калифорния

Една от най-големите музикални звезди в последните години Ед Шийрън за пореден път показа, че рок музиката му е на сърце, като този път заби с Декстър, Нуудълс и компания на американския фестивал BottleRock Napa Valley. Доста голяма изненада за феновете на The Offspring. Не толкова голяма за тези на Ед, който наскоро спомена в интервю, че първият албум, който изобщо някога си е купил в живота, е бил “Conspiracy of One” (2000) на култовите пънкари. Тогава той е бил едва на 9 години.

И така – изненадваща и приятна колаборация на сцената на BottleRock Napa Valley. Тя се случи миналата неделя, 26 май. Песента, която музикантите изсвириха и изпяха заедно, е култовата “Million Miles Away” – първата песен от албума, която Ед е чул навремето и тя му е останала любима и до днес.  Кадри от изпълнението може да видите и чуете тук:


Ето как Декстър Холанд представи Шийрън на сцената:

Ед ни разказа, че си е купил наш албум, докато е бил още дете и това изобщо е било първото CD, което някога си купува. Трябва да ви споделя, че това значи много за нас. В този момент си казахме – е не, трябва да го поканим на сцената с нас. Ще изсвирим песен по негово желание.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Оказва се, че нещата наистина са се случили точно така. Впрочем Ед Шийрън побърза да се похвали (то си е за хвалба!) в профила си в Instagram. Ето какво написа звездата там:

“Като бях хлапе си представях, че съм част от тяхната група. Пеех си ‘Million Miles Away’ редовно пред огледалото, защото беше първата им песен, която чух. Споменах това нещо наскоро в едно интервю и малко след това Нудълс и Декстър директно се свързаха с мен, Оказа се, че ще свирим на един и същи фестивал и те искаха да разберат дали бих се качил на една сцена с тях. Отговорът ми беше светкавично и очевидно ‘Да!’. За мен това си е сбъдване на една детска мечта, много ви благодаря, че ме поканихте, момчета. Музиката е диво приключение, толкова се радвам, че имам възможността да го живея наистина.

Впрочем, Ед, който е ходещ фототапет, има татуировка на The Offspring. Той с радост я показа на колегите си и се снима с тях. Очакваме британския музикант за голям концерт у нас в края на август.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Consequence Daily (@consequencedaily)

Симеон Чешмеджиев

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.