Два сигнала за пожар не можаха да потушат пламъците в новата песен на Тома

Свежа глътка български рок е новото парче „Напред“ от Тома, който спечели сърцата ни още през 2008 година, превръщайки се в победител в най-популярното музикално шоу Music Idol.

Изпълнителят ни вдъхновява за пореден път да възпитаваме чест и доблест особено във време, в което на почит е социалната дистанция и неангажираността към околния свят. Разказва ни за сложностите на живота, безбройните препятствия в него и истинското приятелство, което не се проявява в правилния момент, а го създава.

За направата на видеоклипа, който е по идея на Стефан Павлов, екипът на Тома и самият той преминават буквално през огън, пламъци и димни завеси. Въпреки сигналите на загрижени жители в големия столичен квартал „Стрелбище“, снимките продължават и визуализират идеята успешно. Контролираната пиротехника в „Напред“ е дело на професионалния екип на Зарко Каратанчев, RazorFX.

Музиката и аранжимента са създадени изцяло от Тома, като текстът е дело на артиста и Румен Гайдев-Гаро – познат на широката аудитория с незабравими хитове като „Ледено момиче“ и „100 години“. Вокалните партии са записани в студиото на D2, а уникалната идея за аранжимента е на самият Митко Кърнев.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.