Дуги Уайт и John Steel ще подгреят публиката на Глен Хюз

Дуги Уайт заедно с група John Steel ще подгреят публиката преди концерта на Глен Хюз, който ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година в столичния клуб Joy Station.

Ще чуем авторски композиции на John Steel и песни на именития певец от престоя и участието му в Rainbow. Гостуването на Глен Хюз у нас е част от турнето „50th Anniversary Burn Album Tour“ 2024, по време на което той изпълнява целия класически албум на Deep Purple.

Дуги Уайт е добре познат шотландски рок вокалист. През 1984 година създава група La Paz, с която практически никога не се е разделял. Познат е като вокалист от Rainbow на Ричи Блекмор, Джон Лорд, Michael Schenker Group, Кози Пауъл, Praying Mantis, Rising Force на Ингви Малмстийн, Tank и Alcatrazz. Гостува в концептуалното издание „Нострадамус” на Николо Коцев през 2001 г., а на 1 септември 2009 г. пее за първи път у нас с Джон Лорд на концерта за група и оркестър в Пловдив. През 2012 година на Kavarna Rock Fest го видяхме като певец на Michael Schenker Group (MSG), а след това участва на редица музикални форуми у нас. През 2017 година с родната формация John Steel записаха албума Everything or Nothing.

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, на които можете да ги намерите, са Български пощи, магазини На Тъмно, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“ в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон. Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период. BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.