Disturbed готвят нова продукция, вероятно ще излезе на две части

Фронтменът на Disturbed David Draiman даде пространно интервю за HardDrive Radio. Основна тема в него беше евентуалния бъдещ албум на групата – идва ли и кога? Оказва се, че не просто идва, ами най-вероятно ще бъде разделен на две части. Едната ще излезе до края на тази година, а следващата – през 2022 г. Ето какво каза култовият вокалист:

“Новият албум идва със страшна сила. Наистина, ужасно сме развълнувани. От самото начало хората ме питат – накъде искаш да отидеш с този албум? Отговорът ми е – искам да се върна назад. Там, откъдето ние дойдохме, искам да се върна към корените. Седмицата между двата концерта в Индиана и този на “Welcome To Rockville” беше невероятна. Успяхме да направим шест нови парчета. Те са ритмични, епични, имат разнообразно звучене, те са 100 процента Disturbed. Като усещане ги поставям някъде между “The Sickness” и “Ten Thousand Fists”. Не можеш да спреш да куфееш на тях, главата ти сама подскача. Няма как да съм по-щастлив. И всички сме толкова развълнувани, че не искаме повече да чакаме.“

David Draiman бе попитан дали групата вече се е спряла на продуцент за бъдещата си продукция, както и дали вече са избрали студио, в което да записват. Той отговори, че тези детайли все още се уточняват: “Работихме вече с няколко души. Опитваме се да отидем там, където ще успеем да намерим най-голямо вдъхновение. Така, както ги виждам аз нещата обаче, най-вероятно няма да издадем дългосвирещ албум. По-скоро ще издадем две отделни издания. Ако всичко е наред, първото ще е в края на есента. Второто ще е догодина.“ Draiman бе попитан дали това означава, че Disturbed първо ще издадат мини-албум? “Наречете го както искате, но вероятно ще съдържа пет или шест песни, нещо такова“. Цялото интервю с уникалния рок вокал може да чуете тук:

През октомври 2020 г. фронтменът каза, че новата музика от Disturbed щe бъде “изключително гневна”. Групата свири за пръв път от близо 2 години насам на 25 септември. Тогава Disturbed бяха хедлайнери на фестивала “Louder Than Life” в Кентъки.

 

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.