District 13 се завръщат с нов сингъл – „Emotive Addiction“

Преди броени дни District 13 пуснаха ново видео от предстоящия си втори албум. „Emotive Addiction“ е третият видео сингъл към албума и е вдъхновен от пристрастеността на хората към неща като алкохол, цигари, социални мрежи и телевизия.

Текстът на песента е на вокала Джон Уайлд, но музиката е изцяло колективен труд на базираната в Лондон група, чийто нов албум очакваме към края на годината.

Режисьор на клипа е Чарли Смит, работил по клипове на групи като K.К. Priest, а също и по видеа от първия албум на District 13 – отличната им креативна спойка е накарала момчетата да му се доверят отново. В портфолиото на компанията му Mind Art Visual има сериозна работа по филмови визуални ефекти, включително „Междузвездни войни“. Самото видео към „Emotive Addiction“ е заснето в град Екситър, Югозападна Англия.

Бандата точно се завърна от участието на фестивала Hills Of Rock в Пловдив, където откри главната сцена в третия фестивален ден. „Участието ни мина страхотно и нямаме търпение отново да свирим пред българска публика!“, споделя барабанистът на групата Асен Милушев. „Сега ни предстоят още участия из Великобритания, като следващото е на клубен фестивал в Кеймбридж, на 6-ти август. През септември започваме работа и по нова музика с новия ни басист.“

District 13 пуснаха първия сингъл от новия си албум

Става дума за Тициано де Берардинис – новият басист, с когото са от края на 2021. Той се включи в групата, след като се разделиха с първия си басист, Ричард.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.