Deadscape ще открият концерта на Draconian в София през октомври

За съжаление гърците Nightfall са възпрепятствани да пътуват до България в началото на октомври, което налага смяна на съпорт групата, откриващата концерта на Draconian в клуб Joy Station, съобщават организаторите. Тази отговорна задача е поверена на софийската мелодет банда Deadscape.

Основана в края на 2015 и след редица кадрови промени, Deadscape сформира настоящия си състав през 2019, като междувременно се превръща в активна част от родната метъл сцена. Черпейки вдъхновение предимно от групи като Insomnium, In Flames, Dark Tranquillity, Before The Dawn и др., на 14 януари 2022, бандата издава дългоочаквания си дебютен албум Of The Deepest Shade, по който работи и с именития шведски продуцент Dan Swanö.

Deadscape са:
Мирела Кънева – вокали
Александър Трифонов – бас и вокали
Иван Братоев – китари
Ани Димитрова – китари
Иван Колев – барабани

Draconian пристигат в София на 1 октомври в обновен състав, след като през май тази година, вокалистката Хайке Лангханс напусна групата, за да се отдаде на личните си проекти. Нейното място беше заето от предшественичката й в бандата Лиса Йохансон, която беше техен вокал между 2002 и 2011. Другото ново попълнение в Draconian е китаристът Никлас Норд, който заменя Даниел Арвидсон. Последният вече пък е новият басист на бандата.

Концертът на Draconian със съпорт Deadscape ще се проведе на 1 октомври 2022 г. в клуб Joy Station. Съвсем скоро ще бъде публикувана и програмата за вечерта.

Билети за събитието могат да бъдат закупени:
– в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg
– в търговската мрежа на магазини Фантастико
– на място от касата на клуба в деня на концерта
(За резервации на седящо място: joy@joystation.bg)

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.