Да помогнем на 9-годишния Кристиян да живее!

9-годишният Кристиян Илиев, който на 25 октомври е диагностициран с много агресивно злокачествено заболяване, има нужда от средства за лечение.

Родителите на момчето – Георги и Елена Илиеви, призоваха за помощ в социалните мрежи. „Никога не съм мислил, че ще ми се наложи да се обърна с такава молба, към всички Вас, но животът не винаги е справедлив и ни предлага както добри, така и тежки изпитания. На 25.10.2017г. малкия ни син Кристиян (9 г.) беше диагностициран с рядко срещано и агресивно заболяване – сарком на Юинг (злокачествен тумор). Криси започна химиотерапия в Детско Онкохематологично Отделение ИСУЛ. Това е една малка част от дългия път, който трябва да измине“, пише бащата Георги.

Родителите са се свързали с някои от най-добрите болници в Европа за консултация и лечение. На база изследванията, които са изпратили първоначалната сума от 100 000 евро. „Обръщаме се към всички, които имат възможност и желание да помогнат за събиране на необходимите средства, за да може Кристиян да замине за чужбина, където се надяваме с общата ни помощ да продължи лечението си. Благодарим ви за помощта и подкрепата в този труден за семейството ни момент!“, молят родителите.

Всеки, който желае да помогне на Кристиян в тежката борба с болестта, може да го направи тук:
Банка ДСК ЕАД
IBAN: BG74STSA93000024851904 – в лева
IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро
BIC: STSABGSF
Кристиян Георгиев Илиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.