Cristina Scabbia от Lacuna Coil с видеообръщение към феновете

Вижте видеообръщението на Cristina Scabbia от Lacuna Coil към родните фенове. Както знаете, двата специални концерта на италианците ще се състоят тази седмица в четъртък и петък, съответно 16 и 17 ноември, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5.

И в двете вечери първите 50 клиенти на щанда със сувенири на групата ще получат билети, които дават право на среща за получаване на автографи след концерта. Тези билети ще са валидни само за съответната вечер и не гарантират снимка с групата.

Хубавата музика върви чудесно с качествена бира, а с над 1200 микро пивоварни Италия е една от най-развитите държави по отношение на крафт бирата. За това и по време на концертите на Lacuna Coil на баровете в клуба ще се предлага освежаващ и ароматен ейл на една от водещите крафт пивоварни на Ботуша.

Специални гости и на двете събития ще бъдат бившите членове на Eluveitie – швейцарците Cellar Darling и италианците Sinheresy. Билети за 16-ти се продават в мрежата на Eventim.bg и в цялата страна. Невърнатите билети за събитието от 10 май важат за концерта на 17 ноември!

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.