Честит Великден от Rob Halford!

Жив е той, жив е! Метъл божеството Rob Halford реши да се възроди покрай (католическия) Великден и да честити празника на своите почитатели.

Той пусна във Фейсбук кратко клипче, облечен като… великденския заек и отправи честитка към всички в неподражаемия си стил. “Честит тежък Великден, маниаци!” Това е надписът на краткото видео, в което Halford предпочита да не говори. По-добре вижте сами поздрава тук:

В момента Judas Priest работят върху нов албум. Наскоро те обявиха, че тавата може да се сравни с легендарния “Painkiller” от 1990 г. В интервю с Ryan Roxie фронтменът Halford каза, че новите песни са много добри и лично той е страшно горд от продукцията досега. По думите му фокусът на новия албум не е да детронира предишния (Firepower, 2018), колкото групата да пише музика от сърце:

“Аз съм от старата школа. Имахме една страхотна звукозаписна сесия през март. Още работим върху новия албум. Тримата с Glenn (Tipton) и Richie (Faulkner), в прекрасното студио на Glenn. Това е начинът, по който лично аз пиша музика. Изключително спонтанен съм. Още преди да се появи музиката и текста, аз съм там с тях двамата и се чувствам вдъхновен и мотивиран от това, което правят. Това са моментите, които всеки музикант обожава – да твориш, да си в една стая с музикалните си братя, да напишете хубава песен. Човече, нямам търпение феновете да чуят какво сме създали.“

Firepower беше голям успех за нас. Изключително горд съм от този албум. И както винаги се случва, когато вдигнеш летвата – опитваш да я надскочиш. Това обаче може да е опасно. Смятам, че много лесно може да се объркаш, като се фокусираш твърде много върху очакванията. Винаги сме свирели от сърце, от душа.“

Rob Halford обещава, че феновете ще получат нещо наистина стойностно. Чакаме и тръпнем. Тръпнем и чакаме.

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.