Carl Sentance отново в Пловдив заедно с Intelligent Music Project и Ronnie Romero

Българското рок явление през последните две години Intelligent Music Project ще закрие лятното издание на своя „The Creation Tour 2021” там, където го стартира – в любимия Пловдив.

ИСКАШ ЛИ ДА СПЕЧЕЛИШ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА ШОУТО? Виж въпроса, който ще намираш всеки ден във фейсбук страницата на Радиото. Отговори САМО на имейл igra@zrockradio.bg, заедно с името си, телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ти, в случай, че спечелиш наградата. Имейли без тези данни, както и отговори, дадени по друг начин, няма да участват в жребия!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 20-24.09.2021

Списък на спечелилите:
20.09 Катя Тодорова
21.09 Детелина Димова
23.09 Таня Сакова
24.09 Виолета Върбанова, Андриян Бангиев

На 25-ти септември супергрупата на д-р Милен Врабевски, начело със своя титулярен фронтмен Ronnie Romero, ще забие в Античния театър в града под тепетата с още по-силен и качествен звук.

„Решението да закрием първата част от турнето си в Пловдив съвем не е случайно – в този град имаме изключително вярна публика и искаме да й подарим още едно незабравимо преживяване. Вярваме, че страхотната атмосфера на Античния театър ще направи шоуто още по-специално!“, сподели създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Организаторите са приготвили и още една изненада за феновете в Пловдив – на сцената заедно с Intelligent Music Project и Ronnie Romero ще се завърне и вокалистът на Nazareth – Carl Sentance, който беше част от звездния състав на групата и по време на първата част на “The Creation Tour 2021” в края на май.

„Заедно с Intelligent Music Project се сработихме страхотно, обожавам начина, по който звучат песните и се чувствам страхотно на една сцена с групата. Преди 3-4 години свирихме с Назарет в Античния театър. Спомням си го много добре – страхотно място! На 25 септември очаквайте едно много добро рок шоу и не се страхувайте – екипът се е погрижил за безопасността на всички и всички противоепидемични мерки ще бъдат строго спазени!“, разказа Carl Sentance няколко седмици преди последното шоу на групата за сезона в най-стария град в Европа.

Intelligent Music Project в състав Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Лина Никол, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Ronnie Romero и Carl Sentance подготвят и специален момент за публиката по време на шоуто – песен в памет на първия вокалист на супергрупата на д-р Врабевски – John Lawton.

Билети може да закупите от мрежата на Eventim.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.