Bush направиха премиера на водещия сингъл от новия албум

Британската рок група Bush сподели видеоклип към песента “More Than Machines” (Повече от машини), която се явява водещия сингъл от техния предстоящ студиен албум. Той носи заглавието “The Art Of Survival” (Изкуството на оцеляването) и го очакваме официално на 7 октомври. Албумът е общо девети в кариерата им и е записан с продуцента Ерик Рон (Godsmack, Panic! At The Disco) по-рано тази година. Бандата работи с него и при записите на предишния си албум “The Kingdom” (2020). Може да чуете и видите новата им песен тук:

“More Than Machines” e приятно парче с доста запомнящ се припев. Клипът е сниман по време на голям концерт на групата. Албумът си има централна тема и тя е тази за издръжливостта на човешкия дух в лицето на множество премеждия и препятствия. В частност става дума и за личното оцеляване на Bush като група през годините. Ето какво разказа фронтменът Гавин Росдейл по темата:

“Този албум не е печален и изпълнен със самосъжаление. Напротив. Той разказва за успехите на човечеството, за оцеляването на нашия вид. Хората просто намират начини да продължат напред. Очевидно е, че всички страдаме в различна степен. Струва ми се, че природата на живота е изкуството на оцеляването. Всеки един от нас е тестван през цялото време, но успяваме да намерим начин. В последно време направихме някои важни стъпки напред, показахме твърдост и непоколебимост пред различни предизвикателства – лицето на войната, безкрайните примери на расизъм, джендър политиките, пандемията. За мен съвкупността от всичко това е Изкуството на оцеляването.“

В момента Bush са на съвместно турне с Alice In Chains и Breaking Benjamin, като гост в тяхната обиколкa в Северна Америка. Турнето приключва на 8 октомври, а на 7 октомври трябва да излезе новият албум.

 

Симеон Чешмеджиев

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.