Bruce Springsteen се завръща на Бродуей

Големият музикант Bruce Springsteen се завръща със своето шоу на Бродуей в Ню Йорк. Това ще се случи още това лято, като представленията са ограничени. “Springsteen On Broadway” се завръща в театър Jujamcyn’s St. James. Уникалното представление е базирано на биографията на музиканта (“Born To Run”). Рокаджията от Ню Джърси разказва историите зад своите песни и след това ги изпълнява наживо.

Преди да бъде прекратено, шоуто изкара цели 236 представления в Jujamcyn’s Walter Kerr Theatre, като стартира през октомври 2017 и завърши декември 2018 г. Bruce Springsteen дори получи специална награда “Tony” зa усилията си, а впоследствие представлението бе филмирано от Netflix и на пазара се появи албум с целия санудтрак.

Сега, Bruce Springsteen се завръща за още един кръг от представления, които ще се случат между 26 юни и 4 септември. “Обожавам да правя Спрингстийн на Бродуей. Особено развълнуван съм, че бях помолен да изпълня отново шоуто, като част от повторното отваряне  на сцената на Бродуей за хората“, коментира самият той. Всички приходи от откриващата вечер ще бъдат дарени на различни групи за благотворителност в Ню Йорк и Ню Джърси. Респект за този ход.

Билeтите за “Springsteen On Broadway”се пускат в продажба на 10 юни. Могат да бъдат закупени тук: SeatGeek. Важна забележка – в театъра ще бъдат допускани само хора със завършен цикъл на ваксинация. Актуалнияят албум на Bruce Springsteen е “A Letter To You” от 2020 г. Негов 20-ти в кариерата. Записан е в дома на музиканта, продуцент е Ron Aniello.

За хората, които не могат да гледат големия артист наживо, екипът на Z-Rock препоръчва горещо неговия филм “Western Stars” (“Западни звезди”), който е продукция на HBO и също е много силен.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.