Bon Jovi с модерен концерт през май месец

Американската хард рок група Bon Jovi ще даде старт на инициативата „Encore Drive-In Nights“ 2021 с ексклузивен концерт наживо, създаден специално за този повод, на 22 май 2021 г. Непоказваната досега Bon Jovi продукция ще бъде излъчена едновременно на различни места по света, включително и в приблизително 300 драйв ин кина (специално кино за коли, хората гледат и слушат от автомобилите си) и открити арени в САЩ, Канада и Ирландия. Също така шоуто ще бъде излъчено и в отбрани киносалони на закрито на разични места по света.

Концертът на Bon Jovi през настоящата година идва след големия успех на „Encore Drive-In Nights“ 2020, която прие суперзвезди като Metallica, Blake Shelton, Gwen Stefani и Kane Brown. Тогава с тях напълно безопасно се забавляваха около един милион зрители в Северна Америка. Това беше дебют за инициативата по време на пандемия и той беше успешен. Всяка от гореспоменатите звезди направи по едно шоу, което бе излъчено на различни места в САЩ. Светът и музикалната сцена в частност бавно започват да се съживяват от ударите на свтовната пандемия, а заедно с това се променя и концепцията за забавление наживо. Подобни събития ще дадат възможност на хиляди фенове по света, които живеят извън традиционните спирки на големите турнета, да съпреживеят живите концерти с любимите си групи по нов начин.

Bon Jovi заслужено са смятани за звезди сред звездите. Кариерата им продължава вече повече от 30 години. Те бяха приети в Залата на славата на рок енд рола, както и в Залата на славата на авторите на песни. Имат повече от 130 милиона продадени албума по света, огромен каталог от хитове, хиляди концерти в над 50 държави. Билетите за шоуто на Bon Jovi се пускат в продажба на 29 април, четвъртък. Повече информация тук.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.