„БИБЛЕЙСКО“ на Роб Халфорд идва на 1 ноември

„БИБЛЕЙСКО – хевиметъл писания“, е още една „Изповед“ на Роб Халфорд от Judas Priest. Защото кое е по-„БИБЛЕЙСКО“ от това – да се изповядаш!

Още по-искрен, още по-непримирим, още по-яростен, когато защитава схващанията си! Наистина е библейски по своите мащаби този потоп от спомени и разсъждения, разкази за срещи и раздели, откровения за колебания и за успехи, които Роб споделя. За това той говори в личня си поздрав към българските фенове:

„БИБЛЕЙСКО“ е изповед за самотата и болестите, за татуировките и наркотиците, за любовта и смъртта. Роб ще ви довери интимни подробности. Ще ви каже какво мисли за социалните мрежи (ако не сте го последвали, поправете тази грешка) и за реалититата. За парите. За Spotify. Оголен до болка, ще ви разсмее и ще ви разплаче. Това е „БИБЛЕЙСКО“-то пътешествие на Роб Халфорд!

„БИБЛЕЙСКО – хевиметъл писания“ излиза на българския пазар на 1 ноември, когато е и световната премиера на книгата, с меки корици и като луксозно лимитирано издание с твърди корици и кожена обшивка. Може да поръчате предварително на bit.ly/3gulBSl.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.