Барабанистът на Def Leppard бе нападнат от 19-годишен в САЩ

Барабанистът на Def Leppard Рик Алън бе нападнат от разбеснял се младеж в САЩ пред хотел във Форт Лодърдейл, щата Флорида. Това се е случило през отминалия уикенд. За неприятния инцидент е бил арестуван 19-годишният младеж Макс Едуард Хартли.

Според полицейския доклад, който беше публикуван от The Daily Mail, Рик Алън е бил пред хотела Four Seasons във Форт Лодърдейл и е пушил цигара. В този момент изнендващо зад голям стълб е изскочил въпросния младеж, засилил се е към Алън и го е блъснал със всичка сила. Ударът е бил много мощен, Алън е паднал на земята и е ударил главата си. В този момент стояща наблизо жена е видяла нападението и се е втурнала да помогне. В резултат на това младежът е започнал да я удря. Тя е опитала да избяга, но е догонена от побеснелия Хартли, който според доклада, я е влачил за косата. В някакъв момент младежът ги е оставил лежащи на земята и малко по-късно е арестуван от полицията, докато е чупел прозорци на коли, в близост до хотела.

Звучи като някаква сцена от лош филм, но за съжаление е реалност. Струва ни се, че въпросният 19-годишен младеж по-скоро е бил под въздействието на някакви тежки субстанции, защото подобно поведение определено не е нормално. Рик Алън и въпросната дама може би трябва да са благодарни, че не ги е сполетяло нещо по-лошо.

Рик Алън губи едната си ръка при жестока катастрофа през 1984 година, но въпреки това продължи да свири с Def Leppard през всичките тези години. Изключително достоен за уважение музикант. Младият Макс Едуард Хартли e обвинен в нанасянето на побой и телеснa  повредa, разрушаване на недвижимо имущество и нападение “над възрастен човек в неравностойно положение“. Вероятно го чака солидна присъда. Независимо от това регионалните медии  информират, че младежът вече е пуснат на свобода под гаранация.

Барабанистът на Def Leppard е информирал полицейските власти, че възнамерява да повдигне обвинения в съда. Макс Хартли е причакан от репортери пред полицейското управление (при освобождаването му от гаранция), които са го попитали дали всъщност е фен на Def Leppard, но той е отказъл всякакъв коментар. Самата група също не е излизала с официална позиция във връзка с неприятния инцидент. За нас е важно, че Рик Алън е добре и съвместното турне на Def Leppard с Motley Crue ще продължи.


 

Симеон Чешмеджиев  

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.