БАЛКАНДЖИ С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 17 НОЕМВРИ

Балканджи и BGTSC ни канят на традиционния за групата голям концерт с песни за змейове, юнаци и самодиви на 17 ноември в голямата зала на клуб Mixtape 5. В българския фолклор дните между 14 и 21 ноември се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете. Балканджи смело се изправят с песен срещу Мартиняка (черният дух с ярки зелени очи), за да го натикат под камък студен за цяла година. 

По този начин Балканджи ще си изпълнят обещанието за нов концерт през есента, което дадоха на феновете още по време на тяхно събитие на първи март. Така че, ако не искате Мартиняка да ви разтури плевнята, да ви събори болни през уикенда и да ви вкисне бирата, елате да изпеем бялата магия на Балканджи на празника, в какъвто се превръща всеки концерт на една от най-любимите и самобитни български групи.

Билетите са в ограничен тираж и можете да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, ако са останали. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатвана, билетите могат да бъдат сканирани директно от телефон.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие, организирано от BGTSC, всеки, закупил билет за него, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазват Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.