Балканджи разказва юнашка приказка в нова песен

Група Балканджи ни въвличат в юнашка приказка с новата си песен „Кой пристига“. Композицията представя силата на родните фолклорни герои като съизмерима с природните стихии – иде прах, но не е буря, иде хала, но не е хала, чува се гръм, но не е гръм, а Юнак!

„Юнаците са аналога на супергероите във фолклора – те са смели, храбри, надарени със свръхестествени способности“ споделя Кирил Янев, китарист и вокалист на бандата. „Въпреки това силата на юнаците винаги е съзидателна, а не разрушителна – те пазят хората и природата около тях и това искаме да напомним и ние с новото парче „Кой пристига“, завършват от групата.

Както Z-Rock вече информира, скоро Балканджи и Oratnitza ще се качат за първи път заедно на една сцена! Специалната вечер ще се състои на 22 май от 18:00 часа на най-новата и голяма открита сцена у нас – Арена София, колодрум Сердика, Борисова градина.

Oratnitza и Балканджи за първи път заедно на концерт през май

Билетите за концерта се продават, онлайн и в мрежата на Eventim тук и партньорите им. Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според актуалната заповед на Министъра на здравеопазването.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.