Българо-канадската метъл банда MetalX работи по нов албум, пусна нов сингъл

Българо-канадската метъл банда активно действа по новата си колекция и в края на миналата седмица пусна и сингъл от нея – „My Own Eyes“, придружен от видеоклип. Художественото оформление на албума е от Ейдриън Бакстър, който има интересна и уникална техника на рисуване с молив.

Видеото е записано в Монреал, в интересно студио с богата история – Studios Piccolo, чиито собственици са барабанистът и аудио инженерът на Селин Дион.

Българската траш метъл банда MetalX с ново AI видео

„Успяхме да се запознаем с тях, изключително интересни хора.“, споделя басистът на групата, Миро, и добавя: „Оли Бодоан (продуцент, сесиен музикант – барабани) продуцира и новия ни албум, който ще се казва I am The One, и очакваме да бъде пуснат по-късно тази година. Работата по албума ни беше извършена в студиото на Оли, в планината над Монреал, където прекарахме няколко седмици, с много хеви метъл. Оли отново е и на барабаните, с много енергия – както винаги.“

За нови си албум Майк Стоун (вокали, китара), Георги Берберв (лийд китара) и Миро Пендев (бас) са подготвили и напълно нов сайт на бандата, с повече снимки и видеа.

Българо-канадската метъл банда MetalX представя първо по Z-Rock дебютния си албум

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.