Б.Т.Р. с премиера на 13-ти албум на 13-ти октомври

На 13-ти октомври, група Б.Т.Р. ще представи в зала 1 на НДК новия си албум Пъзел. В над двучасовия концерт Б.Т.Р. ще изсвирят повечето песни от предстоящия албум, както и много хитове, създадени през годините.

В концерта участват и техните приятели – Кирил Маричков, Валди Тотев, Камен Донев, Ахат, Иван Лечев, Добромир Поликов, Александър Филчев – Санеца, Ясен Велчев.

Албумът Пъзел с 10 песни е многообразен, като съчетава различни стилове в рока, подчинени на стила на Б.Т.Р. Автор на музиката и осем от текстовете е Славчо Николов. Текстът на песента „Вяра“ е написан за Б.Т.Р. от поета Волен Николаев още през 2008, а барабанистът на групата Илиян пише текста на песента „Анасонови дни“, изпълнявана от Санеца. Аранжиментът на всички песни в албума е дело на Б.Т.Р.

След концерта на 13-ти, албумът Пъзел ще е наличен във всички дигитални платформи. На CD албумът може да бъде закупен от музикалните магазини и официалния сайт на групата. Концертът е с подкрепата на Национален Фонд „Култура“ и ще се проведе при всички необходими противоепидемични мерки.

Билети в мрежата на Ивентим и касите на НДК.

  • Регистрация
Устойчивост на паролата Very Weak
Забравена парола? Моля, въведете потребителско име или имейл. Ще получите линк за създаване на нова парола.
Ние не споделяме личните ви данни с никого.